O Allah

O Allah

 

O Allah ti qka ke than

Në këtë botë na ke dhënë,

O Allah ti qka ke shkruar

Në këtë botë  na ke  dhuruar.

 

O Allah që ti je një

Na fal gabimet që i kemi bë,

Na  fal  gabimet dhe na mëshiro

Me sprova të rënda mos na sprovo.

 


O Allah të adhuroj 

Pengamberit  salavate i këndoj

O Allah o krijuesi ynë 

Vetëm te ti njeriu gjen shpëtim.