Kurban Bajrami në Hamburg Gjermani

Lajmërohen të gjithë besimtarët e Hamburgut dhe të rrethinës se, me datë 04.10. pra, dita e shtunë, do të falet namazi i Kurban Bajramit, në xhaminë Mërgimtari në Hamburg.

Namazi i sabahut do të falet në ora 06:45 min, kurse namazi i Bajramit do të falet inshallah në ora 08:00.

Lokacion i xhamisë:

Harburger Chaussee 121 – Hamburg.

Albanischer Kulturverein in Hamburg

Kontakti: 0049 176 4865 9620