Nikon nesër prezanton kamerën e re me vetëm një lens

Nikon nesër prezanton kamerën e re me vetëm një lens

Kompania Nikon nesër prezanton kamerën e re ‘Z6’ e cila ka vetëm një lens dhe me sensor 45.7 megapixel.

Çmimi i kësaj kamere do të jetë 2000 dollarë. ‘Z6’ është kundërpërgjigjie e kamerësë së Sony-it ‘A7 III’, transmeton Indeksonline.

Modeli ‘Z6’ është i ngjashëm me atë ‘Z7’ por që ky i fundit kushton më shtrejtë./Indeksonline/