Nëse keni problem me gishtin e madh të këmbes!

Nëse jeni në fazën fillestare kur thoni juaj ka filluar të depërton në mishin e gishtit atëherë është një mënyrë e thjeshtë dhe shumë efektive për ta kuruar.
Merreni një xham apo skalper dhe gërryeje mesin e thojit si ne vijim:

Gërryerja duhet të jetë e lehtë derisa të zbutet thonj-i juaj dhe te jetë më elastik në mes. Kjo ndihmon qe gjate ecjes tuaj thonjtë të kenë më shumë elasticitet duke mos bërë presion në mishin e gishtit tuaj.
Gjithsesi duhet qe te përdorni ndonjë nga dezinfektuesit që të ndihmon në procesin e largimit të infeksionit.

Gjithashtu largoni sa më shumë mbeturinat të cilat janë mbledhur nën thua, si në foton në vijim.

Vazhdoni me pastrim, mundësisht me Jod (betadin) apo ndonjë dezinfektues tjetër të lehtë.

Ju urojmë sukses në kurim /Mesazhi.com/