Nê Siri,Srebrenica e Prekazi.po-Ndodhê

Ne Shtetin e Bukure te Siris,ku
Kaluanê ma Shumê se Njê Vitê
Kurr.Populli i Siris u zgje,nê Kembê
Me e Largue Diktatorin Bashar-Asad
 
Shume Masakrime u Bêne deri tashê
U,Masakruan,shume Njerzê pa Fajê
Porê ajo qê Ndodhi Ditet e Fundit ne
Disa Qytete,te Siris na i Perkujton,edhe
 
Ato Ditet kurr,Kasapete e Sebise prenê
E,Vrane,Pleqê,Gra,Femije,nê Srebrenicê
Tê Gjithê ishinê Muslimanê Diku ngat-8-Mijê
I,Vranê,Qetnikête e Serbise,ne Muajim Korrik-1995
 
Kto Masakra na e Perkujtojnê edhe,Krimete 
Si nê Drenicê-Prekazê e Gjithê trojete e Kosovês
Kurr, Kasapi i Ballkanitê,emrin te Gjithê ne ja dimê
Me Ushri,e Policin e tij-Qetnike,preu,Vrau,e kali,Shtepia
 
Bota Sodê Vetêm me Fjale e Mledhje Boshe,gjeja se
Kto Duhete te,Ndalen,e Diktatorin Bashar vetem,e Lusin
Ndersa kurr, Njê Katillê ne Oslo tê Norvegjise-Skandinave
I,Vrau 77 Vete,dhe Athere Krejte Bota u Zgje ne Kêmbê
 
Edhe ne Muslimanêt atê Akte e kemi Denue e Gjykuarrê
Ndersa ne Shtetin e Siris, Muslimane Vetem pere nji Ditê
Vrahen edhe mbi 100: Vete ne Prezencen e Nderkombeve
E,Ati Diktatorit i Jepete Vetêm nji Vrejtje,e kurxhu ma,shumê
Tragjedija ende po Vazhdon,ky Qakê-Pirês tashe Pren e Grinê
 
Edhe Fêmijete ne Fyte,me Ushtrrinê e Policin, si Kasapi i asaj
Kohe ne-Bosne,e shume vende tjera e se Funditê edhe ne-R-Kosovê
Ndersa ne, O.K.B- Ruset Kercnohen se ata do te Pêrdorin edhe Veton
Po qe se Nato, Vendose ta Sullmoje-Ushtrrinê e Diktatorit,Bashar Asadit
Emri i tij Inshalla Shpejte u Harrofte e Allahu ate e Denofte,e Populli-Siris-e-Shpetoftê-Amin..
 
Sabri Vilanci:30:05:2012-Hässleholm-Suedi