Në shtëpinë në Tetovë gjithçka është shkrumbuar përveç Kur’anit! (Foto)

Nga djegia e shtëpisë në Tetovë humbi jetën një nënë me katër fëmijët e saj. Shtëpia u bë shkrumb e hi dhe nuk shpëtoi pothuajse asgjë.

Por, në gjithë këtë tragjedi po del të ketë ndodhur një mrekulli.

Prej aty është nxjerr një Kur’an i cili ka shpëtuar pa u djegur.

“Sigurisht, ne e kemi shpallur Kuranin dhe, sigurisht ne do ta ruajmë atë”. (Hixhr 9)./Mesazhi/