NDRYSHOJE JETËN TËNDE!!

Buzëqesh.. si të jetë hera e parë.. që ti gëzohesh!

Qaj..  si të jetë hera e fundit.. që ti pikëllohesh!

Ji optimist.. si të jetë hera e parë.. që ti ballafaqohesh me vështirësi!

Dashuro.. si të jetë  hera e parë.. që rrah zemra jote!

Fal.. si të jetë hera e parë.. që ti ke punë me një njeri!

Harro.. si të jesh.. me memorie të zbrazur! 

O Zot!Mundësona që lumturia  të depërton në shpirtrat tanë , dhe bëje që gëzimi të  hyn në zemrat e tona, dhe bëji të qeshurat tona të  burojnë nga zemra!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU