Mujeza Miracle crem (Muxhiza krem)

KREM PER MAJASIL

Mujeza Miracle crem (Muxhiza krem)

Kontakt: +377 44 740 194 + VIBER

Të dhënat analitike tregojn se Mujeza Crem ndikon me efikasitet më të lartë në shërimin dhe ndaljen e përhajpjes se kcemës,krahas me produktet tjera natyrale.
Edhe pse nuk është krem sintetik, veçohet nga kremët sintetik ngase supstancat natyrale ekstraktohen nga organizmat e detit.Është pasuruar nga disa supstanca të bletës mbret.
Nuk përmban kortizon dhe supstanca tjera të dëmshme për lëkurë. Përdoret edhe si dermo-hidratues.

Perdorimi:
Dy here (ne mengjes dhe mbremje) me e ly vendin e pezmatuar me cip te holle

Porosit në +386\49\283\048 +VIBER
Adresa:
Lagja Terzi Mahalla,rruga Ismet Jashari-Kumanova
Afer Medreses Aluddin Prizren