Muajit te Bekuare Ramazanit

Jemi ne muajin te bekuar te Ramazanit…..
Muaji i meshires dhe Allahu Azzu vexhe…..l
Liron njerzit nga zjarri i Xhehnnemit, te…….
Allahu Azz uvexhel,muaji i bekuar.i Remazanit..
Eshte muaji me i madhe,prandaj ai e zgjodhi ate..
Te jete periudha per kryerjen e shume veprave te…
Adhurimit siq,eshte Agjerimi,pastrim i trupit e mekateve..
 
Agjerimi eshte akt i Adhurrimit te cilin Allahu Azz uvexhel…
Ia Atriboi vetes dhe deklaroi,se shperblimet e tij do te jene…
te vazhdueshme pandonji menyre te kufizimit,perveq Agjerimit..
Ai eshte per mua,dhe une jam ai qe do shperbleje per te,gjitha…
Gjithashtu Allahu Azz uvexhel, zgjodhi muajin e bekuar Ramazanin..
Per fillimin e zbritjes se Kur,anit te Lavdishem ne nate e Kadrit,qe te..
Na beri neve vleren,e nates se Kadrit.Ne kete menyre Allahu Azzu vexhel..
Dhe i Plotfuqishem,ka mbledhur se bashku per te gjithe Muslimanete ne..
Kete muaj te Bekuar, dy bekime te Kur,anit dhe Agjerimit……….Amin…….
 
Data:20:07:2012
Sabri Vilanci.Vushtrri: