Mposhtni kancerin me xhenxhefil dhe mjaltë

Një grua amerikane, e cila pretendon se kishte vuajtur nga kanceri, ka publikuar recetën e një ilaçi popullor për të cilin thotë se e ka ndihmuar të kurohet. Receta përbëhet nga xhenxhefil dhe mjaltë, e cila ka arritur që pa dhembje ta kthejë atë në jetë.

Gruaja ka pasur kancer të gjëndrave endokrine. Ajo arriti të shërohet pa kirurgji dhe kimoterapi dhe tani thotë se është me shëndet të mirë.

Për përgatitjen e këtij ilaçi kërkohen dy rrënjë të mëdha xhenxhefil, shkruan sot gazeta “Zëri”.

Xhenxhefili i copëtuar duhet të përzihet me një kile mjaltë shtëpie. Pas përzierjes do të duhet të konsumohet 3-4 herë në ditë nga një lugë ushqimi.

Por, duhet pasur parasysh se luga duhet të jetë e plastikës ose drurit, në asnjë formë e metalit ose qeramikës.

Efekti i parë që do ta ndjeni, do të vijë pas dy apo tre ditësh. /ZËRI/