MOTËR E MBULUAR

Moter e mbuluar …kujdes

Moter e ndershme ruaju, ruaju te jesh sikurse keto:

E mbukuar dhe e shminkuar…
E mbuluar dhe me sjellje te keqia ndaj fqinjeve dhe shoqeve…

E mbuluar dhe e parfymuar…
E mbuluar dhe me rroba te ngushta…
E mbuluar dhe me rroba te tejdukshke…
E mbuluar dhe me rroba te zbukuruara…
E mbukuar dhe nuk permbuhs obligimet e bashkeshortit dhe shtepise…
E mbukuar dhe ngrit zerin larte duke qeshur…
E mbuluar dhe nuk i buzeqeshe shoqeve asnjehere…
E mbuluar dhe asnje nate nuk llogariten veten per mekatet e bera…
E mbuluar dhe ende flet e perzihet me meshkuj sikurse injorantet e tjera…
E mbuluar dhe shkon ne sallone dasmash ku muzika gumellon…
E mbuluar dhe udhetone e vetme ne distance te larget pa mahrem…
E mbuluar dhe nuk din te lexon Kur’an …

Pershtati: Valdet Kamberi