MOS U LODHNI TU BO HESAP!

Shumë llogaritje që bëhen bazuar në parime, dalin me rezultate të pasakta. Kjo për shkak se gjërat apo zhvillimet që llogariten nuk janë parimore. Madje, ata “të deridjeshmit” as dje nuk ishin parimorë.

Njerëzit, thjesht, lodhen duke bartur maska dhe e çesin në shesh fytyrën e vërtetë.

Shkruar nga Hoxhë Ekrem Avdiu. /Radio Pendimi/