Mos u gëzoni

Mos u gëzoni pse dr.Shefqet Krasniqi doli i pafajshëm nga akuzat e prokurorisë sepse ai i pafajshëm ka qenë, por gëzohuni asaj dite kur ta shikoni dr. Shefqetin në mimber të xhamisë për ditë xhumaje sic ishte më parë sepse ashtu i ka hije.

Një nga qëllimet dashakeqe kjo ka qenë që të akuzohet për akuza të rreme e të largohet nga mimberi i xhumasë dhe nga influenca në xhemat si shumë hoxhallarë të tjerë.