MOS E BËJ GRUAN TË QAN!!

Një ditë nga ditët burri e bëri gruan të qan ..

Ajo shikoi kah ai, dhe ai ishte duke lozur me fëmijën e vet .. iu drejtua atij duke i thënë:

Çka do të veprosh, nëse një burrë e marton vajzën tënde dhe e bën të qajë??

Iu përgjigj: Do ta vras!! Ajo është vajza ime, e dashura ime !

Duke i rrjedhur lotët nga sytë, iu drejtua dhe i tha: Po edhe unë kam prind që më donë!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU