Me Tolerance ta Mbrojme Muhammedin.s.a.v.s.

Allahu xh.h.ne Kur`an ka thane se gjithmon
Armiqe e kriminel te Islamit do te kete qe te
Na i njollose neve,shume Pejgamber e kjo nuk
Eshte hera e pare pore qe gati diku 1400-Vjete
 
Kto dite nji qifute,i pa bese i smuare e,pa fije turpi
Dhe morali,u mundue qe me nji filme te tij,e pa,fije
Vlere qe Pejgamberin tone Muhammedin.s.a.v.s me
Njollose,pore kishe harrue se Allahu.xh.h. para ma
Shume se 1400-Vjetve me graden ma te larte e ka,gradue
 
Jo o i qmendurre, qe se meritone me te thane se je njeri
Ti nuk ki se pari besim,e ase moral,ti vetem e ke poshtruare
Se pari fene,kombin e besimin tone,e ke zbeh ndesa neve te
Gjithe Muslimanve,dashurin ndaj Muhammedit.s.a.v.s na ke
Shtuarre,ani se tek 1,5 Miliarde Musliman ne bote,nuk ka mungue
 
Se Allahu.xh.h. Muhammedin s.a.v.s. me graden ma te larte e
Ka graduar, shume shkenctare ne rruzyllin e botes,shume lexojn
Kushe ka qene Muhammedi. s.a.v.s. dhe veprat e tij te sakta ata i
Vlersojne,ndesa ti me nji fillme,te rrejshem dhe i pa vertete,qe eshte 
Edhe tjerve,mudohesh syte te ju qorroshe pore,ti vetem besimin tone 
Kombin tend e nengjmon,ndesa Muslimanete ne krejte boten i forcone
 
Muhammedi  s.a.v.s.dhe rrugese se tij kurre nuk do te largohem
Ne jemi e do te jemi Musliman,ashtu si na ka mesue Muhammedi.a.s.
Ndesa ty o injorante,dhe mashruese e pa besimtare prite denimin jo
Nga ne qe i thojme veti Elhamdylillah Musliman pore nga i Madhi,Allah.xh.h-Amin
 
Sabri Vilanci: 22:09:2012-Hessleholm-Suedi