Mbushësi i telefonit në veturë, pa tela, dhe me çmim të lirë

Zerolemon ka sjellur mbushësin e ri të telefonit që vlen vetëm për vetura. Ky mbushës është pa tela, dhe montohet pothuajse në të gjitha veturat.

Zerolemon vlen për modelet e telefonëve të ri, si iPhone 8, Samsung Galaxy dhe Samsung Note.

Me këtë pajisje, kompania garanton që nuk do të dëmtohet fare telefoni gjatë mbushjes. Çmimi i saj në treg aktualisht është 40 euro./Indeksonline/