Mahnitëse: Kinezët ndërtojnë ujëvarë në rrokaqiell

Banorët e qytetit perëndimor Guiyang të Kinës kanë mbetur të mahnitur nga ujërave gjigante artificiale që bie nga më shumë se 100 metra nga anash një rrokaqielli.

Ndërtesa Liebian ka një nga ujëvarat më të mëdha në botë dhe pamja duket tërësisht mahnitëse.

Nuk është vetëm pamja këtu. Në pjesën e poshtme ka një rezervuar të madh që përmban disa pompa të rënda që pompojnë ujin nga burimi deri në anën e rrokaqiellit prej 121 metrash, ku ajo menjëherë bie poshtë rrugës.

Mahnitëse: Kinezët ndërtojnë ujëvarë në rrokaqiell