Lakna me mish

E merr laknen e grin,grimca te vogla jo shum njesoj si sallat.
Pastaj e merr nje qep dhe e grin,ne nje en me vaj dhe e len qepen te zihet pastaj ja qet copat e mishit dhe i len te perzhiten me qepen perafersisht 10minuta.
i qet poashtu pak krip pak biber pak veget,pak beber te kuq dhe te zi,pastaj i merr lakrat qe i ke grir dhe ja qet permbi dhe ja qet nje got te vogel uj permbi dhe krip sa ty ta merr mendja i len me vlu.i len te zihen  mir. e pastaj e shperndan ne sahana dhe e hani ju baft mir