LA ILAHE IL-LALLAH

Fjal shum e qmuar,
qe shum zemra ka ndriquar,
fjal shum me vler,
qe njeriu eshte ber me nder.
 
Fjal qe mbizotron ne boten mbar,
qe njeriu ndihet krenar,
fjal qe Allahu na ka nderuar,
nga injoranti na ka dalluar.
 
Fjal shum e shtrejt,
qe paguhet vetem me Xhennet,
fjal qe do te egziston deri ne kiamet,
toka dhe qielli do te deshmon vet.
 
Fjal me tri germa,
qe thuhet nga zemra,
shqiptim i leht,
por te Allahu shum me pesh.
 
Fjal qe shum eshte lartesu,
Allahu i madheruar ka deshmu,
toka dhe qielli mu bashku,
sa kjo fjal nuk kan me peshu.
 
Fjal e deshmis,
imani i vertetsis,
qelsi i Xhennetit,
shpetimi i umetit.
 
LA ILAHE IL-LALLAH
ti je nja tjeter nuk ka.
 
 
Shkroi:Eriona nga Drenica