KUJDES/ Ja pse nuk duhet të mbani celularin poshtë jastëkut

Ju tregojmë arsyet pse nuk duhet të mbani celularin poshtë jastëkut. Shumica e të rinjve nuk duan t’ia dinë nëse të nesërmen do të zgjohen mjaft të lodhur, por qëndrojnë për orë të tëra me celular tek koka e krevatit. Shumë prej nesh edhe gjatë gjumit, vendin për celularin e tyre mund ta kenë poshtë jastëkut, pa menduar rreziqet që ai sjell. Por e dini se do përballeni me një sërë rreziqesh?

Mund t’i vërë flakën shtratit

Pengon fjetjen

Ka rreziqe të tjera shëndetësore si: djegie dhe lotim sysh, rrathë të zinj poshtë syve, rrudha të shumta, dhimbje koke, ndryshim të metabolizmit, infertilitet dhe kancer.