KU JENI O, FISI MAJA-MASHTRRUESE-RENCA????

PO KU JENI O, FISI RRENACAK, I QUAJTURR,MAJA
QE SA HERRË JENI DUKE, DËSHTUARRE ME RENAT
E JUVE PËRË MBARRË NJERZIMIN,SE PO NA VIKA,
DITA E SHKATRRIMIT TË KSAJ BOTE E QE TEK NE
 
MUSLIMANËTË E QUAJME DITA E KIJAMETIT,POR
NJI PAKICË QË, JUVE JU BESOJNË,BEN,VETVRASJE
SEPSE ATA JUVE JU KANË BESUARË, PORE KJO,BOT
SODE I KA 8 MILIARDË,E JU PAK GJETE-PËRKRAHËS
 
JA SODË ESHTË DATA E,21:12:2012, DITE E MADHE
DITE E XHUMASE,KU NE TËRR BOTËN U FALE NAMAZI
I XHUMASË, PA JU TREMBE SYRI AS, NJË MUSLIMANI
SE DO TE BAHETË SODE SIPASE JUVE,SHKATRRIM I
 
BOTËS, MBARRË, SI PËRPARA EDHE KETË HERË JUVË
RRENA NUK PO, JU DELË JENI DUKE U MUNDUARRE QE
SHUMË HERË SE ME DO-GURRË-SHKRIME-PAVLERRRË
MI MASHRUE,SHUME NJERZË,QE NUK,KANË BESIMIN
 
E VËRTETË SE,ALLAHU AZZUVEXHEL, NUK JA DINË AS
KUSHË,MSHEFSIT E VETA,AS-XHIBRIL,AS MELEKU E AS
PEJGAMBERI,YNE I FUNDIT MUHAMMEDIDI.S.A.V.S,POS
AJE E DINË DITËN E KIJAMETI, PO TISHË KONË ME DITË
 
DIKUSHË, PARA PROFETIT TE FUNDIT MUHAMEDIT.S.A.V.S
NUK KISHË PASE ME DITE ASË KUSHË, E LE JU NJI FISË QE
VETQUHENI-MAJA, QE BESONI NE-IDHUJË-GURRË E -RRACA
DHE NË FUNDE MË JU DULË EDHE,FALA ANI SE,JU NUK KENI
 
ATA QË JUVE JU BESUANË, IKEN NEPER DO MALE TE LARTA
NE-FRANCË, E TURQI, PATË, ASI SI NE, SHTETIN E RUSISË E
SHUME TË TJERE I MASHTRUATE DHE I SHTITE,NE BUNKERA
TË USHTRRISE, DUKE PAGUARE,PAGA TE MËDHA GJEJA ATA,
 
ME TELEVIZORA E KOMJUTERE, ME PA-SHKATRRIMIN E KSAJ
BOTE, QE POSE ALLAHUT XH,H, ASË KUSHË NUK E DINË POR
KU TA DINI JU TE GJORRË TE FISIT-RRENACAK, TE GJUAJTUR
MAJA,KU PARA JUVE KEMI PASE MBI 125 MIJE -PEJGAMBERRË
 
JUVË ALLAHU AZZUVEXHEL, JU DENOFTE QE ME VITE,RRENA
PO BANI,BEJNE-VRASJE,EDHE FËMIJA,DUKE I SHIKUARRE ATO
FILMAT E JUAJ, PORE JU NUK KENI MUNDSI TI MASHTRRONI 
MBI 8,MILIADË NË BOTE E NE MESIN E TYRRE EDHE,1,6,MILIAD
 
MUSLIMANË SEPSE NE KEMI, LIBRIN E BEKUARRE-K U R , A N I N
FAMLARTE, QE ALLAHU,XH,H, NE K U R, A N, NA MESONË SE PERE
KIJAMETE, DIHETE VETEM SE DO TE JETË DITA E XHUMA, E JO SI
THUANI JU-FISI I PAVLERE-MAJA,QE CAKTONI DATA-ORE E RENA
 
TJERA,TE LUMTË NA PER ALLAHUN AZZUVEXHEL,QE NA KA DHENË
LIBRIN E SHENJTE ( K U R A N I N- F A M E L A R T Ë ) E JO-FISE,
SIKURE JU, MAJA,QE VETEN E GJUNI SI TE JENI, DIJETARE PORE
JENI-BIZNISMENA,TE PAFE, DHE KUNDERE,BOTËSE E NJERZIMITË
 
JU MUNDOHENI QE TA SHKATËRRONI NJERZIMIN ME FILMA E RRENA
E TA KTHENI, NJERZIMIN SI SHUME VENDE, TE BESOJNEË NE-GURRË
E, LOPE, E RACA, PORË KURRRË MOSE HARRONI SE PËR TJERET NE,SE
DIMË,PORE MUSLIMANËTË,1,6 MILIARDE,KURRË NUK MUNDENI, KURR
TI MASHTRRONI- ALLAHU-EKBERE-ALLAHU ËSHTË NJE,DHE TJETERË SKA-AMIN
 
21:12:2012: Sabri Vilanci-Suedi-Selamun-Alejkum