KU ËSHTË DEFEKTI YNË?

Pse shtëpitë tona në Kosovë janë në kulminacion të pastërtisë,ndërsa rrugët dhe vendet publike janë përplot mbeturina?
Ky defekt është çështje që ndërlidhet me ndjenjat dhe bindjen tonë.Shkaku është se ne Kosovarët dhe të tjerët e kemi ndjenjen se shtëpitë janë prona tona,ndërsa atdheun nuk e ndiejmë të tonin!
Mësoni fëmijët dhe rininë se atdheu,shteti,vendet publike janë sikurse trupi i njeriut,vetëm i shëndosh në tërësi është efektiv.Mos bëni dallim në mes pronës private dhe publike,e tëra është KOSOVË!(Musa Vila)