Kosi sjell shumë përfitime

Konsumimi i rregullt i kosit në dietën tuaj ditore ka një sërë përfitimesh në shëndet.

Nëse lexoni arsyet e mëposhtme, kosi do të jetë patjetër pjesë e tryezës suaj çdo ditë.

Ul rrezikun e kancerit të gjirit sepse përbërësit që gjenden tek kosi rrisin përqendrimin e baktereve të dobishme në gji.

Eliminon erën e keqe të gojës, duke luftuar bakteret që e shkaktojnë atë, shkruan sot gazeta “Zëri”.

Ndihmon sistemin e tretjes, duke nxitur prodhimin e baktereve të dobishme, siç është përmendur më lart.

Konsumimi i kosit ndihmon njerëzit që të kenë presion normal të gjakut dhe mban në sasi normale nivelet e kolesterolit.

Kosi nuk ju lejon të shtoni peshë. /ZËRI/