Kontribo edhe ti

Kontribo edhe ti – Ramazani 1442/2021

“Askush nuk është bërë i varfër duke dhënë ”, është thënia që të paktën njëherë e kemi lexuar apo dëgjuar, e cila na vetëdijeson për vlerën e ndihmës dhënë dikujt apo diçkaje.

Si çdo herë tjetër, edhe këtë vit, para dhe gjatë mujit të Ramazanit, RTV Pendimi kërkon nga ju të nderuar, që ta ndihmoni financiarisht, me qëllim që projektet në rrugë të Allahut të realizohen më lehtë.

Andaj secili nga ju që ka mundësi, le të kontribojë, që t’ia dalim së bashku, që të sjellim program të begatë gjatë Ramazanit.

PAK NGA JU, DO TË THOTË SHUMË PËR NE!

Mund të kontribuoni nëpërmjet llogarisë bankare:

Emri: Radio Pendimi

Emri i bankës: Volksbank Linz

IBAN: AT744480042614830000

Bic Swift Code: VBWEAT2WXXX