Rtv Pendimi

KJO MJAFTON SI ARGUMENT PËR ATA QË KAN MENT

Kush ia mësoi këti shpendi kët mjeshtri,që të thur kët fole,kaq precize dhe të bukur përpos Tij.

Pa mëdyshje,kjo është nga instikti që ua dhuron Allahu krijesave të Tij.

Shkroi Hoxhë Zekerija Bajrami.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH