Kjo kartelë me gjysmë-terabyte në muajin shkurt del në treg

Integral Memory ka ndërtuar një kartë microSD 512 GB, e cila kërcënon të bëhet lider i ri i tregut në kujtesën portative, indeksonline.

Regjistri i mëparshëm i kapacitetit u mbajt nga SanDisk me një kartelë microSD 400 GB, e cila është ende me shpejtësi prej 100 MB / s, më e shpejtë në leximin dhe transferimin e të dhënave.

Shpejtësia maksimale e leximit të kartës së memories 512 MB është 80 MB / s.

Shpejtësia minimale e shkrimit është 10 MB / s. Karta plotëson standardin V10 për video kështu që mund të përdoret për kamerat që regjistrojnë video të plota HD.

Karta e memories integruese do të shfaqet në treg në shkurt, dhe çmimi i saj ende nuk dihet./Indeksonline/