ATËHERË KUR ME TY NDRYSHON NJERIU MË I SHTRENJTË TEK TI

Kur me ty ndryshon njeriu më i shtrenjtë?!

Njeri i shtrenjtë tek ti..

E kalon shumicën e kohës me të..

Një ditë prej ditëve e sheh se sjellja e tij është e “çuditshme”..

Kur e hap celularin..

e vëren se..

thirrjet që nuk ju është përgjigjur janë 7..

mesazhe të dërguara 3..

dhe të gjitha janë nga ti..

mirëpo ai nuk ju përgjigjet, as thirrjeve e as mesazheve.

Ishte person që ia paraqisje brengat e tua,

dhe të gëzonte buzëqeshja e tij e butë,

dhe përkujdesej për ty,

dhe nuk mundej të ndahet nga ti.

Gjendja jote nuk bëhej më mirë, përveç se me takimin e tij dhe dëgjimin e zërit të tij për çdo ditë.

Brenda ditës dhe natës ndryshoi gjendja e tij..

ndryshuan sjelljet e tij..

sikurse kurrë të mos njiheshit më parë!!

Fatkeqësisht, ky është realiteti ynë i këtyre ditëve!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU