Këto veçori do t’i ketë iPhone 7 (FOTO)

Apple është gjithmonë në lajme, qoftë për luftën e fundit me FBI apo për lansimin e modeleve të reja – si iPhone 7.

Raporte dhe spekulime të ndryshme thonë se celulari i ri do të lansohet në shtator dhe do të ketë një ekran 5.8 inç OLED, me një mbështetje për mbushje me wireless.

Raportet sugjerojnë gjithashtu se iPhone i ri do të ketë një dizajn të trupit me skaje të lakuara, transmeton Gazeta Express.

Ekranin OLED të modelit të ri duket se është duke e punuar Samsung Electronics, pas një marrëveshje që kompanitë kanë nënshkruar për ekranin e iPhone 7.

Por, të gjitha këto do të vërtetohen kur Apple ta lansojë modelin e ri në shtator.