KËSHTU BËHESH I LUMTUR!

Kur gjendja dhe momentet të vështirësohen..

dhe çdo gjë që ishte me ty bëhen kundër teje..

mos ia vështirëso vetes..

po thuaj: O Zot dhe buzëqesh!

Nëse nuk mundesh të vizatosh buzëqeshjen mbi buzët e tua..

vizatoje mbi buzët e atyre që i ke përreth..

dhe kështu bëhesh i lumtur!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU