Jepët leje për ndërtimin e Xhamisë Winti në Winterthur të Zvicrës

Komuna e Winterthur të Zvicrës ka leshuar lejën e ndërtimin për xhaminë e Winit., kështu ka njoftuar faqja zyrtare e kësaj xhamie.
NJOFTIM
Të nderuar, antar, xhemat dhe gjith të tjerë kemi nderin tju njoftojmë se Komuna dhe Kantoni na kanë dhëne lejen e ndërtimit të Xhamisë. Pas shumë dokumenteve të kërkuara, ankesave dhe procesit gjyqsor gjithçka tashmë përfundoi. Falemenderojmë gjith ata që ndihmuan në gjith këtë proces.
Falë Allahut fuqiplot edhe kjo punë u kry, tja shohim hajrit dhe dhashtë Allahu xh.sh që sa më shpejt të nisim me ndërtimin.
Ta gëzojmë së bashku.
Në vazhdim edhe linku i detajuar i Kantonit: