iOS 10 lëshohet më 13 shtator. Ja lista e iPhone & iPad që do të përditësohen! (FOTO)

Versioni i fundit i sistemit operativ të Apple iOS 10 do të lëshohet në iPhone dhe iPad më 13 shtator.

Përditësimi i fundit i Apple, iOS 10 do të jetë në dispozicion për shkarkim në iPhone dhe iPad duke filluar nga data 13 shtator. Kjo datë është bërë zyrtare nga vetë kompania Apple.

Versioni i ri i softuerit mobil të Apple, iOS 10 sjell shumë përmirësime në sistemin operativ të Apple.

iOS 10, sjell shumë ndryshime në iPhone/ iPad, duke përfshirë edhe ekranin interaktiv për mbylljen e telefonit, njoftimet me 3D Touch si dhe shkurtesat në ballinën e telefonit.

Më pas, Siri do të ofrojë risi të ndryshme në iOS 10, duke përfshirë edhe mesazhet dhe komandat e ndryshme.

Por cilat pajisje mobile të Apple do të mund ta marrin versionin e ri të sistemit operativ iOS 10?

ios-10-compatible-devices-list

Kjo është lista e telefonave dhe tabletëve të ndryshëm të Apple që do të mund të pajisen me iOS 10:

iPhone 6S/ 6S Plus

iPhone 6/ 6 Plus

iPhone SE

iPhone 5/ 5S/ 5C

iPad Pro 12.9/ 9.7″

iPad Air/ Air 2

iPad Air

iPad gjenerata e 4

270512