6 ushqime që ju ndihmojnë të pastroni mëlçinë

Ritmi i ditëve të shpejta po na largon gjithnjë e më shumë nga jeta e shëndetshme. Ushqimet e përpunuara, ndotja e mjedisit e gjithçka që na rrethon duket se na dëmton. Një nga mënyrat kryesore të detoksifikimit të trupit është përmes mëlçisë!

Ky organ rregullon nivelet e kimikateve në gjak. Mëlçia çhelmon organizmin dhe gjakun tonë ndaj është detyra jonë që të kujdesemi për motorin e trupit tonë. Për të mbajtur mëlçinë e shëndetshme, nuk duhet shumë, mjafton të përfshini në regjimin ushqimor 6 ushqimet e mëposhme.

  1. Hudhra
  2. Qitros
  3. Perimet e gjelbra
  4. Avokado
  5. Arra
  6. Shafrani i Indisë