I lodhur

I lodhur nga njerzit
I lodhur nga merzit
I lodhur nga lendimet
I lodhur nga pergojimet
I lodhur nga vujtjet
I lodhur nga sëmundjet
I lodhur nga vetmija
I lodhur nga shoqrija
I lodhur nga pritja
I lodhur nga vet jeta
I lodhur tuj mendu,ku mbet e verteta
I lodhur me mendime
I lodhur edhe me veten time
Por shpresa kurr nuk humbet
Se i forti nuk tutet
Perballon gjdo sprov
Perballon gjdo veshtersi
Se i mbeshtete Allahut
Dhe i lutet gjdo dit
By Arta