Hoxhë Valdet Kamberi

Valdet Kamberi
17.03 .1980- i lindur ne Vranje

Fshati: Corrotice, Komuna: Presheve.

Shkollen fillore e kam perfunduar ne fshat, te mesmen ne Medresen Alaudin ne Prishtine ne vitin 94-98.
Fakultetin e kam mbaruar ne kryeqytetin e Arabise Saudite -Rijad 2006-2007 drejtimi Fikh we usuluhu.

Momentalishte punoje si mesues i lendes se Ilmudinit ne shkollen e fshatit ” Dituri” cikli i ulte.
Jam drejtor i shotes qytetare ” Thirrja” ne Presheve.
Mban derse te ndryshme cdo te shtune ne lokalet e shoqates, ndersa te henen, te merkuren dhe te xhuman kur te kuranit per te rritur dhe femij.Ështi i martuar dhe ka 2 femij.