Hoxhë : Ferid Selimi

Ferid Selimi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medine – Dega e Sheriatit. Ai shquhet për palodhshmërinë e tij në thirrjen e njerëzve në rrugë të Allahut përmes ligjëratave dhe hutbeve të ndryshme. Ai është i njohur për modestinë dhe afërsinë me njerëzit e që i ka mundësuar – me lejen e Allahut – të pajtoj mes njerëzve, sikundër që edhe është i njohur për mundin e tij në ndërtimin e xhamive.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com