Hoxhë Bedri Lika

 Bedri Lika lindi në Shkup 21/02/1980

 Shkollen fillore kam kry ne shkup viti 1995, pastaj shkollen e mesme ne medresen Isa Beu 1998/99, pastaj nje vite kam qen ne egjipt dhe deshti Allahu ne vitin 2001/2002 u pranova ne medine ne fakultetin e sheriatit ne universitetin islamik dhe ne 2006/2007 mbarova fakultetin, specializimin ne degen e filozofis kam kry ne universitetin shtetror te tetoves, dy vite kam punu si eduketor ne medresen isa beu dhe momentalisht jam si hatib-ligjerues ne xhamin fet-ha efendi ne lagjen e butel 2 Shkup perkthime te librave nuk kam por kam disa recenzime.