Google rivalizon Facebookun, me një motor të ri kërkimi (Video)

Google e ka prezantuar një motor të ri kërkimi që do të jetë i ngjashëm me Facebook.

“Google Feed” quhet ky dizajn ku përdoruesit do të mund të shfletojnë e kërkojnë të rejat nga miqtë, familja, sporti, dhe çdo fushë tjetër.

Google Feed do të tentojë të sjellë vazhdimisht lajmet më të reja në glob duke qenë në hap me kohën në çdo lëmi për përdoruesit e saj./Indeksonline/