Google Photos është shërbimi i radhës me një aplikacion progresiv

Google Photos është shërbimi më i fundit i Google për të marrë një version Progresiv Web App. Është duke ndjekur gjurmët e Google Maps Go, i cili përfitoi aplikacionin e tij të thjeshtë në ueb në dhjetorin e kaluar, nëpërmjet Politikave të Android.

Për të konfiguruar Photos Progressive Web App, shkoni te faqja e Fotografive Google ku tani mund ta shtoni atë në ekranin tuaj kryesor në Android ose në desktop (duke supozuar se jeni duke përdorur Chrome, sigurisht).

Tani për tani, nuk ka shumë të reja në versionin e aplikacionit Progressive Web App. Ende nuk ka mbështetje për njoftime ose mbështetje offline, prandaj më së shumti jeni duke marrë një link të në faqen e fotove të Google.

Por është akoma herët dhe është e lehtë të imagjinohet që Google do të përditësojë aplikacionin e fotove me më shumë karakteristika që mund ta bëjnë atë një alternativë të besueshme dhe të lehtë për aplikacionin e plotë të Google Store për Play Store në të ardhmen. /PCWorld Albanian