Gjenerata e re e BMW X5

BMW është tashmë duke e testuar gjeneratën e re të BMW X5, dhe një dizajn i kësaj veture i shfaqur kohët e fundit pretendon se tregon atë se si do të duket vetura e re e BMW.

RM Design ka publikuar dy fotografi të cilat pretendojnë se tregojnë atë se si do të mund të duket gjenerata e re e BMW X5.

Edhe pse ndryshimet nuk janë aq të mëdha, vetura e dizajnuar është mjaft e bukur.