Punime nga arti i veçant

Punime nga arti i veçant, arti i gjilpërzave ! Nuk mund ti bleni në asnjë shitore por do i keni nëse i porositni .
EMRI I FËMIUT TUAJ MË I DASHUR E MË I BUKUR, I SHKRUAR ME ARTIN E VEÇANT !
ZBUKURONI HAPSIRAT E DHOMAVE TUAJA ME PUNIME  ARTIZANATI !
Bëjm logo të sipërmarjeve tuaja, shkruajm tekste me urata : URIME MARTESA; URIME FEJESA; URIME DITËLINDJA me inicialet apo emrat të dekoruara dhe dizajnuara.
DËSHIRA E JUAJ, PUNA ARTISTIKE E JONË.
Na kontaktoni : emajl: zeqirmemeti@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/zeqir.memeti?fref=ts
audi1 flamuri_punim
punime zeqir mehmeti allah punim zeqit mehmeti