Fshati Bresanë Kosovë

VERSIONI I VËRTETË

Në fshatin Bresanë të Opojës, për ndërrimin e moteve, asnjë shtëpi, asnjë dyqan e as rrugët e fshatit nuk dekorohen me drita – ELHAMDULILAH.

Kjo pasi të gjithë banorët e Bresanës (100.00%) janë mysliman, e sipas fesë, dekoret e tilla janë haram – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë në asnjë dyqan nuk gjen alkool, nga mbi 100 lokale që egzistojnë – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës është xhamia më e madhe në Kosovë e cila ka katër minare dhe është e ndërtuar NGA VETË fshatarët – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës çdo vitë mësojnë rreth 50 fëmijë të lexojnë Kur’anin e Madhërishëm në gjuhën ARABE – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës nuk ndodhet asnjë bastore sportive që është haram – ELHAMDULILAH.

Në fshatin Bresanë të Opojës nuk mundje të gjeje vend për t’u falur në Xhami, derisa u ndërtua Xhamia MË E MADHE KOSOVË.

Çdo vit nga fshati Bresanë i Opojës nisen per me shku NË HAXH rreth 20 persona – ELHAMDULILAH.

Të gjitha këto dhe shumë gjëra të tjera janë për t’u lavvdëruar – ELHAMDULILAH ELHAMDULILAH ELHAMDULILAH

SHPËRNDAJENI vëllezer dhe motra të gjithë në profilet tuaja këtë status, le t’a kuptojnë të gjithë realitetin, mos të bëhen pre e mashtrimeve dhe falsifikimeve të gazetës antiislame “EX…..”
Nuk festohen 2 vita të ri në këtë vend