Atë dit kur…

 

Ate dit kur, emri yt do të fshihet nga celularet e shokëve
Ate dit kur, emri yt më do të pushon së shfaquri online në facebook
Ate dit kur, njerëzit të pyesin për ty se ku je,e ti më nuk je
Ate dit kur, në vendin dhe rrethinën tënde,përmendet gjithnjë emri yt
Ate dit kur, në rradhët e xhamis, ngelet një vend i zbrazët
Ate dit kur, në syt e të dashurve të tu,shfaqen lotët e dhimbjes
Ate dit kur, rrobat e tua zhvishen nga të tjerët
Ate dit kur, të tjerët ta falin namazin e fundit për ty
Ate dit kur, ti nisesh në një fillim të pa fund
Ate dit kur, toka ka një njeri më pak,e nëntoka një më shum
Ate dit kur, e vetmja dëshir e jotja dot ishte,te kthehesh edhe një her
Ate dit kur, ti hyn në provimin e par,ku pyetjeve mund tu pergjigjesh vetëm me argument
Ate dit kur, varri do të bëhet grop e Xhehennemit ose bahçe e Xhennetit
Ajo dit, vjen shum shpejt,Ajo dit mund te jet edhe sot…..

Pershtati: Sevdail Kameri- 2014