Rtv Pendimi

Flipboard tani vjen edhe në desktop

Flipboard është njëri ndër aplikacionet më të famshme për tabletë dhe telefona të mençur, dhe ajo që në fakt bën aplikacioni është shfaqja e përmbajtjes dhe lajmeve në formë të kuruar, e cila paraqitet në formë të revistës.

Tani, Flipboard është duke e lansuar uebfaqen e re e cila do ta sjell përvojën e njëjtë të leximit të përmbajtjes edhe në kompjuterët desktop, dhe shërbimi i ri i aplikacionit të famshëm do të quhet Flipboard për Desktop.

E zhvilluar për telefonat e mençur mobil dhe tabletët fillimisht, (Flipboard ishte krijuar për iPad në 2010), u pa se përmbajtja do të mund të shkëlqejë përsëri në një mjedis të pastër dhe elegrant.

Por tani me zhvillimin e softuerit edhe për ueb, projektimi i përmbajtjes së Flibpboard për lexim është i lehtë dhe i mundshëm për navigim të pastër edhe në ueb, thonë themeluesit e Flipboard. (Telegrafi)

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH