Rtv Pendimi

Flija

Përbërsit:

4 lit uj
2 kg miell dhe 
krip
 
Perbersit per lyerjen e petave:
 
500 gr kos
250 mil hopla
250 gr Margarin
300 mil qumsht.
 
 
Dergon:   Valbona  Ajeti – Ch

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH