Fillon shitja e TV Sharp 70-inçësh me rezolucion 8K e çmim “ekstrem”

Kompania Sharp ka bërë të ditur çmimin dhe fillimin e shitjes së televizorit të tij 70-inçësh me rezolucion prej 8K.

Modeli LV-70X500E do të kushtojë në Evropë 11.199 euro dhe blerësit mund ta marrin para deri në fund të këtij muaji.

Megjithëse ky televizor është fantastik, sot ka shumë pak televizorë me rezolucion prej 7,680 x 4,320 piksel ose 8K, transmeton ksp.

Gjithashtu, duhet të uleni shumë afër për ta parë dallimin në krahasim me TV 4K, të cilët janë shumë më të lirë.