Rtv Pendimi

FARA E ZEZË

Dobit e Farzezës
• Forcon sistemin imunitar.
• Përmirëson metabolizmin e organizmit. • Redukton kolesterolin në gjak.
• Stabilizon tensionin e gjakut dhe redukton rrezikun e infraktit në zemër.
• Forcon zemrën
• Ndihmojnë në rigjenerimin e shpejtë të plagëve
• Zgjeron rrugët e frymëmarrjes.
• Stabilizon sheqerin në gjak.
• Lufton alergjitë.
• Përmirëson funksionimin e aparatit riprodhues.
• Pengojnë gjakderdhjen.
• Shkrin yndyrat në gjak.
• Është antitumoral(kunder kancereve).
• Lufton infeksionet.
• Përmirëson sistemin të tretjës, frymëmarrjes, qarkullimit të gjakut, sistemit nervor, etj.
Përdorimi:
Përdoret në ushqime në vend susamit, si melmesë, mund të përzihet me çaj, supë, mjaltë dhe ku do në ushqime, ka një shije të mirë.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH