Eshtë e drejt e imja

Të jetojm n’kët bot Zoti na krijoj
Na tregoj të lejumen”Hallallin” 
dhe për të ndalumen”Haramin” n’kur’an na tregoj
Secilit të drej i dha,n’kët jetë
Të jetoj siq do vet
E tepert është dikujt më ju perzi në jet
E kur është fjal për fen e ti
Jo nuk ju lejoj tek une më nderhy
Eshtë e drejta ime personale
Se si jetoj!
Une di vet
S’kam nevoj për kritika 
Secili të shikon punen e vet
Dua dhe jom, kjo që jom 
Këtë që praktikoj z’do heq dor për jet 
Ruget e jetes i zgjedhi vete
Nuk dua nje jete banale
Por dua të jetoi ne realitet.
Vertet më vjen keq
Per ata që pëshperisin
Më fjal të hidhura 
Më qëndrojn pran
Më shum fetyra me dalin për ball
Ndaj nuk lejoj
Të më pengoni 
Ruges së jetes do eci vetem 
Z’dua as kush të më perzihet në kët
Z’dua as kush të me dalë penges
Dhe për kët lutem gjdo her
Të jem vetvetja për her
Të jetoj siq dua vet,dhe në ralitet
Në kët FE të paster dhe të vertet
Në kët lumturi që une ndjej
Në kët qetsi shpirtrore që kam
Më shpres që dhe ju të hyni n’kët
Dhe të bashkuar të ecim kesaj rruge 
Që së bashku te ecim n’kët rrugtim 
Do t’kem të mira n’kët bot
Dhe mbas vdekjes In shaa Alla në Xhenet 
All-llahu do na bashkoj…