Efektet nga konsumi i bukës së misrit

Bukë misri apo bukë gruri? Nëse keni nivele të larta kolesteroli në gjak atëherë zgjedhja më e mirë për juve është e para. Po ashtu, produktet e misrit janë të këshillueshme për juve.

Misri është mjaft i pasur me proteina dhe vitamina të ndryshme. Ai ka efekte mjaft të mira për uljen e yndyrës në gjak, duke mbajtur në nivele konstante kolesterolin.

Po ashtu, rezulton se misri është një produkt mjaft i mirë për prodhimin e energjisë trupore te njeriu pasi përmban sasi të vitaminës B.

Shoqërimi i bukës së misrit me kos jep rezultate mjaft të mira për personat që vuajnë nga tensioi i lartë.