EDHE UNË KAM NEVOJË ASHTU SI TI QË KE

Ai që shpesh interesohet për ty ..

do prej teje që edhe ti të interesohesh për të.

Ai që përkujdeset për ty..

do prej teje që të përkujdesësh për të.

Ai që të dhuron dashuri dhe respekt..

e pret prej teje të njëjtën gjë.

Zakonisht atë që ne ua japim të tjerëve me të vërtetë kemi edhe vet nevojë për të.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU