DURO, SEPSE KA ZOT!

Duro, sepse pas natës vjen dita.
Duro, sepse pas shiut vjen kthjelltësia.
Duro, sepse pas sëmundjes vjen shërimi.
Duro, sepse pas pikëllimit vjen gëzimi.
Duro, sepse ka Zot, i Cili gjithmonë të dëgjon, të mbron dhe përkujdeset për ty, ngase Ai nuk të harron.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU